Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Chef Florin Dumitrescu, în vârstă de 32 de ani, unul dintre cei trei bucătari ai emisiunii Chefi la Cuţite, a ajuns pe mâinile mediiclor, în urma unor probleme de sănătate mai vechi, care solicitau rezolvare. Florin Dumitrescu a încărcat o fotografie pe contul personal de Instagram de pe patul de spital, iar prietenii virtuali şi-au manifestat îngrijoirarea. Ulterior, cheful a lămurit care este motivul internării sale.

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei trei bucătari de la emisiunea Chefi la cuţite şi autorul unei cărţi în care oferă propria interpretare bucătăriei tradiţionale româneşti. Întotdeauna cu zâmbetulpe buze, având replici uneori acide la adresa concurenţilor care se luptă să îşi demonstreze măiestria în arta gastronomică, aşa este cunoscut chef Dumitrescu publicului larg. Aşadar, nu este de mirare că prietenii virtuali ai acestuia au fost surpinţi şi îngrijoraţi atunci când bucătarul a încărcat o fotografie în care apare pe un pat de spital.

Integral pe Click!