Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atacantul Cristiano Ronaldo a cumpărat un apartament de 287 de metri pătraţi în Lisabona, pentru care a plătit 7,2 milioane de euro, un record în Portugalia.

Penthouse-ul duplex are piscină exterioară, spa şi beneficiază de o vedere panoramică asupra capitalei portugheze. Apartamentul achiziționat de starul lui Juventus este situat la etajul al 13-lea, ultimul, al unui imobil de pe Rua Castilho, una dintre arterele selecte din Lisabona.

Clădirea a fost cumpărată în 2017 cu 30 de milioane de euro şi transformată în 20 locuinţe de lux, iar unele apartamente depăşesc 20.000 de euro pe metru pătrat. Proiectul imobiliar a fost realizat de Vanguard Properties, o societate ce aparţine miliardarului francez Claude Berda.

Potrivit Forbes, Cristiano Ronaldo, acum la Juventus Torino, este unul dintre sportivii cel mai bine plătiţi din lume, cu o avere estimată la peste 700 de milioane de euro.

Integral pe România Liberă