Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cei trei procurori propuşi pentru a ocupa funcţiile de şefi ai Parchetului General, DNA şi DIICOT vor fi audiaţi în data de 11 februarie de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din CSM.

Mai exact, în data de 11 februarie, Gabriela Scutea, propusă pentru funcţia de procuror şef al Parchetului General (PG), Crin Bologa, propus pentru şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), şi Giorgiana Hosu, care ar putea ocupa fotoliul de şef al DIICOT, se vor prezenta în faţa Secţiei pentru procurori a CSM.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a transmis, miercuri, către Consiliul Superior al Magistraturii propunerile pentru ocuparea funcţiilor de şef la Parchetul General, DIICOT şi DNA, pentru a acorda avizul necesar. Ulterior, numele celor trei procurori vor ajunge la preşedintele ţării pentru numire.

Integral pe Gândul