Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traficul de pe DN1, drumul plângerii pentru zeci de mii de români care stau în coloană ore în șir în fiecare weeend, ar putea deveni istorie. E doar o promisiune din partea ministrului Transporturilor, care după ce a stat șapte ore în trafic de la București la Brașov a venit cu o soluție: este vorba despre un drum forestier din zona Azuga, care ar putea prelua o parte din aglomerație.


Despre mult așteptata autostradă Comarnic-Brașov, Lucian Bode susține că Guvernul ar avea bani la buget pentru a finanța acest proiect.

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a explicat la Digi24 de unde a apărut ideea unui drum forestier: „Din discuţiile avute cu Ludovic Orban, a reieşit că trebuie făcut ceva rapid până va începe construcţia autostrăzii, pentru că autostrada poate dura. Nu a demarat nimeni lucrările, dacă ne propunem de acum înainte să demarăm, va dura foarte mult timp”.

Integral pe Digi24