Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Caz înfiorător de pedofilie şi proxenetism, la Arad.

Mai mulţi indivizi care ademeneau copii din familii foarte sărace, îi băteau şi îi obligau să se prostitueze prin oraş, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT.

Momentan, anchetatorii nu au făcut publice informaţii despre cei care plăteau copiii pentru sex

Anchetatorii DIICOT au făcut nouă percheziții în Arad, dar și în Vaslui și Neamț și cinci suspecți au fost reținuți, potrivit aradon.ro.
„Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2018 – 2019, mai multe persoane, cu vârste între 19 și 55 de ani, ar fi racolat victime minore, cu vârste între 13 și 15 ani, prin oferirea unor sume de bani. Ulterior, victimele ar fi fost exploatate prin constrângere psihică și acte de violență.

Victimele, care proveneau din familii destrămate, cu o situație financiară precară, ar fi fost obligate să practice prostituția pe raza municipiului Arad, banii obținuți fiind însușiți în totalitate de persoanele cercetate”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Arad.