Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD anunță că va încerca să pună presiune asupra Guvernului Orban pentru creșterea salariului minim „la un nivel decent prin mecanismele europene”, adăugând că social-democrații susțin introducerea „unui salariu minim european care reprezintă 60% din salariul mediu al fiecărui stat membru UE”.

PSD a mai precizat că actualul Executiv a ”uitat” formula de creștere a salariului minim și că prima măsură a liberalilor a fost să taie din majorarea salariului minim.

„Prima măsură a Guvernului Orban a fost să taie din majorarea salariului minim, proiect lăsat de #PSD pe masa guvernului.
Au zis că vor corela acest salariu cu anumiți indicatori economici. Au uitat însă formula. PSD susține introducerea unui salariu minim european reprezentând 60% din salariul mediu al fiecărui stat membru”, arată un comunicat al PSD.