Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a hotărât, marţi, ca procurorul Marius Bulancea, fostul consilier al Laurei Codruţa Kovesi, să fie detaşat la Parchetul European, instituţie condusă la acest moment de fosta şefă a DNA.

Marius Bulancea va avea funcţia de law officer, începând cu data de 01 februarie 2020. Laura Codruţa Kovesi, fosta şefă a DNA, este, în prezent, şefa Parchetului European.

Potrivit g4media.ro, Bulancea a fost şeful Secţiei a 2-a din DNA de Combatere a infracţiunilor asimilate corupţiei, dar nu a mai candidat pentru un alt mandat.
Bulancea a instrumentat dosarul GALA BUTE, unde Elena Udrea a primit şase ani de închisoare, însă decizia definitivă a fost anulată de CCR. Acesta a semnat şi rechizitoriile din cazurile Bogdan Olteanu, Vlădescu-Boureanu, Sorin Ovidiu Vîntu-FNI.

Integral pe Gândul