Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta spune că nu va exista o alianță electorală între partidul pe care îl conduce, Pro România, și PSD pentru alegerile locale din acest an.

Întrebat de ce nu negociază cu Marcel Ciolacu pentru a face o alianță între partide, Ponta a răspuns:

"Pentru că sunt două categorii de oameni în PSD. Sunt câțiva, Ciolacu, Grindeanu - care înțeleg că vrea să revină -, Corlățean, care înțeleg că direcția în care a mers PSD în ultimii trei ani a fost un dezastru pentru ei, în primul rând. Și mai sunt câțiva indivizi, cei care își făceau selfie cu Dragnea, după aia își făceau cu Dăncilă, care e evident că au interesul să ducă cu totul în groapă PSD-ul. (...) Dacă PSD va fi condus de niște oameni normali și raționali, evident și natural putem să discutăm și să avem proiecte comune. Cu PRM-iști reșapați și cu tot felul de oameni, nașii lui Dragnea și Dăncilă, nu putem sta la aceeași masă”, a spus Ponta, la B1TV.

"Vom avea candidații noștri", a încheiat liderul Pro România.