Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tommy Robinson, în vârstă de 37 de ani, a primit ieri, la Copenhaga, premiul pentru libertatea de exprimare de la Press Freedom Society. Facebook a cenzurat masiv evenimentul, considerându-l periculos.

Este interzis pe Facebook, Instagram, Youtube și Twitter deoarece îşi spune opiniile critice despre islamizare cu voce tare dar şi despre cenzura de pe social media.

„Îi oferim premiul pentru marea sa bătălie în apărarea libertăţii de exprimare, din care el însuși a avut de suferit mult”, spune Aia Fog, președintele Societății pentru Libertatea Presei.

Aşadar, Tommy Robinson a primit premiul pentru libertatea de exprimare de la Societatea de Presă Liberă în Copenhaga. Robinson, al cărui nume real este Stephen Yaxley-Lennon, a primit „Sappho Award”, un premiu care, potrivit site-ului Free Press Society, este „acordat unei persoane care a arătat mult curaj fără compromisuri în lupta pentru libertatea cuvântului”.

Integral pe Evenimentul Zilei