Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un colonel în rezervă, fost inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu, cunoscut drept „personaj incomod pentru alții, o enciclopedie ambulantă de legi și regulamente militare” a făcut o dezvăluire explozivă despre renumitul medic Raed Arafat.

Colonelul Emil Apostol susține, printr-o postare pe Facebook, publicând deopotrivă documente, că Raed Arafat este direct implicat în achizițiile IGSU.

”El nu are nicio treabă cu licitațiile. Nu face caiete de sarcini, nu face specificații tehnice, nu face nimic, nu știe nimic, nu răspunde de nimic. DAR…Ce nu spune dl Arafat, sa-i spunem MINCIUNĂ prin omisiune, este că domnia sa este RESPONSABIL de activitate fiind desemnat prin OUG 74/2017 să raspundă de coordonarea achizițiilor și recepția autospecialelor. Un alt lucru pe care „uită” sa il spuna dl ARAFAT în emisiuni este ca tot printr-o ordonanta de urgenta (ca asa ii place dumnealui) si anume OUG1/2014 se înființează o comisie interministerială de suport tehnic(CIMST) care stabilește tot ce mișcă în domeniul urgențelor, care comisie, ce să vezi, e condusă de…RAED ARAFAT”, a postat colonelul Emil Apostol.

Integral pe Evenimentul Zilei