Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, referitor la cele 15 BMW-uri electrice achiziţionate de Compania Municipală de Managementul Transportului, că multe capitale europene pun la dispoziţia cetăţenilor maşini închiriate.

Întrebată luni, după întrevederea cu ministrul Mediului, Costel Alexe, de ce au fost cumpărate cele 15 BMW-uri electrice, ea a răspuns: "Compania Municipală de Managementul Transportului a anunţat, prin Consiliul de Administraţie, că doreşte să contribuie la mijloace alternative de mobilitate, prietenoase cu mediul şi că doreşte să ia în achiziţie aceste autoturisme pentru a le putea închiria, bineînţeles, către cetăţeni. Acest lucru se întâmplă şi în acest moment. Nu este o noutate, sunt multe capitale europene care pun la dispoziţia cetăţenilor maşini închiriate pentru a face anumite deplasări, anumite drumuri, bineînţeles maşini prietenoase cu mediul, electrice sau hibrid, astfel încât să renunţe la autoturismul personal".

Integral pe Jurnalul Național