Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actorii Brad Pitt (56 de ani) şi Jennifer Aniston (50 de ani) au fost surprinşi în ipostaze apropiate în culisele galei premiilor SAG Awards 2020, iar imaginile s-au viralizat făcându-i din nou pe fanii celor doi să spere la o împăcare. Pe scenă, starul a făcut o aluzie iornică la mariajul cu actriţa Angelina Jolie (44 de ani).

Brad Pitt şi fosta lui soţie, Jennifer Aniston, au avut un moment simpatic de apropiere în culisele galei premiilor Sindicatului Actorilor Americani (SAG Awards/Screen Actors Guild Awards), când s-au felicitat unul pe celălalt pentru trofeele obţinute. Evenimentul a avut loc duminică, 19 ianuarie, la Los Angeles. Pitt a glumit pe seama faptului că este singur şi a mărturisit că va publica pe contul de Tinder poza cu el din momentul în care îşi primeşte premiul. Aniston, de care Pitt a divorţat după un mariaj de cinci ani, a primit trofeul pentru „The Morning Show“, iar fostul ei soţ a privit-o din culise pe un TV. „Oh, wow“, a spus actorul în timp ce Aniston mergea pe podium într-o rochie albă care îi scotea în evidenţă formele.

Integral pe Adevărul