Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul crede că România este groapa cu nisip în care se joacă el cu găletușa și lopățica. După ce o umple de cozonăcei, inimioare și castele strâmbe, își cheamă guvernul să-i admire isprava. Iar guvernul n-are încotro și-i laudă kitschul, căci niciun ministru nu are curaj să-i spună că e o prostie fără seamăn. Nu sunt sigur că e vorba doar de curaj, poate și guvernul e la fel de dus cu mintea și crede că asta este, de fapt, administrarea unei țări. O groapă ici, o groapă colo, după care le umpli la loc și le nivelezi cu piciorul, ca a doua zi s-o iei de la capăt.

Dacă Orban ar fi apărut la televizor sărind coarda sau șotronul, cu șpilhozenul în vine, cred că ar fi fost mai credibil. Atât poate, atât face, iar românul, milos din fire, i-ar fi acordat circumstanțe atenuante și ar fi cerut medicilor un tratament nedureros. Însă Ludovic Orban nu se mulțumește să-și țină inepțiile la el în curte. Le scoate zilnic la plimbare prin Palatul Victoria și apoi le impune ca act de guvernare.

Integral pe Naţional