Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general interimar Bogdan Licu își menține cererea de desființare a Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, luni dimineață, că își menține cererea privind desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), așa-numita "Secția Specială". Bogdan Licu a făcut această declarație în fața jurnaliștilor, înainte să intre în sediul Ministerului Justiției, unde susține interviul pentru concursul de ocupare a funcției de prim-adjunct al procurorului general al României. Bogdan Licu este singurul magistrat care s-a înscris la concursul pentru această funcție.

Bogdan Licu a evitat să explice de ce candidează doar la funcția de prim-adjunct al procurorului general, în loc să candideze chiar la funcția de procuror general al României, pe care o exercită, acum, în mod interimar. Bogdan Licu a spus că își va explica această opțiune în fața comisiei unde va susține interviul.

Integral pe România Liberă