Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PNL şi Orban au 6-7 luni pentru a-şi demonstra capacitatea de a guverna corect şi în interes naţional. PSD este în derută totală, fără un lider puternic de talia lui Dragnea, cu certuri interne şi dat la gioale. Cu parlamentari PSD care fug pe capete la alte partide, să-şi salveze mandatele în viitorul parlament, ar trebui să fie uşor pentru PNL să-şi facă politicile câştigătoare la viitorul scrutin.

Până acum n-am prea văzut astfel de politici. Minciuna are picioare scurte Şi Iohannis şi Orban au repetat săptămâni în şir că au bani pentru pensiile şi salariile majorate, prevăzute în legile în vigoare. Acum spun că nu prea au, că depinde de evoluţia economiei. După un deficit pe 2019 de 4,4%, şi cu o creştere prognozată a veniturilor de 10%, evident nerealistă, de unde bani pentru legile PSD-iste? Iată cum minciuna li se întoarce acum în faţă.

Integral pe Adevărul