Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

VREMEA Cam greu cu soarele luni, va fi o zi închisă, dar de marţi se încălzeşte, astfel că vom avea temperaturi cu până la 10 grade mai ridicate faţă de azi.

VREMEA Cerul este variabil la munte şi noros în restul teritoriului. Vântul suflă slab şi moderat. Dimineaţa se înregistrau valori de temperatură cuprinse între -9 grade la Apa-Neagră, Curtea de Argeş şi Pătârlagele şi 1 grad la Constanţa-dig,Calafat, Adjud, Focşani şi Tecuci.

VREMEA Cu totul izolat vor fi depuneri îngheţate (chiciură, gheţuş sau polei). Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi la altitudini mari în Munţii Banatului, precum şi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură.

VREMEA Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 7 grade.

VREMEA În Capitală, cerul este noros, iar vântul suflă în general slab. De dimineaţă se înregistrau 0 grade la Filaret şi Afumaţi şi -1 grad la Băneasa.

VREMEA În prima parte a zilei nebulozitatea joasă se va menţine, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4-5 grade.

VREMEA Marţi va fi o încălzire uşoară, astfel că mercurul din termometre va ajunge la 6 grade, iar miercuri, 7 grade.