Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti a fost amendat cu suma de 20.000 de lei pentru modul în care s-a ocupat de „manipularea pacienţilor decedaţi”, a anunţat Ministerul Sănătăţii, duminică, într-un comuniat de presă. De asemenea, o asistentă medicală a fost amendată cu 1.000 de lei.

„Inspectorii sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti au finalizat controlul la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini privind manipularea pacienţilor decedaţi. Echipa de inspectori a constatat că imaginile apărute corespund realităţii, brancarda cu pacientul decedat a fost amplasată de către o asistentă medicală, într-un loc neadecvat, pe o scară de evacuare în caz de incediu”, se arată în comunicatul Ministerului Sănătăţii.

Integral pe Adevărul