Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisarul european pentru Transport, Adina Vălean, a vorbit, la emisiunea Be EU, de la Antena 3, despre mandatul său de la Comisia Europeană și despre misiunea la care s-a angajat atunci când a acceptat această responsabilitate.

”Chestiunile cele mai importante sunt legate de sustenabilitatea transportului. (...) Trebuie să fac în așa fel încât transportul să devină mai verde, mai sustenabil din punct de vedere al combustibilului. Să devină mai deștept, asta inseamnă o introducere accelerată a digitalizarii în toate modurile de transport. Asta pe lângă lucrurile care țin de administrarea domeniului, care țin de politicile de continuitate în transport, care țin de siguranța în transport”, a spus Adina Vălean, la Antena 3.

”În această direcție trebuie să mișc toate politicile pe care Comisia le va propune în perioada următoare”, a mai spus Adina Vălean.