Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adrian Mutu a intrat deja „în pâine”. A doua zi după ce a fost numit selecționerul naționalei de tineret a plecat în Spania să vadă cum se pregătesc jucătorii din liga 1 pe care îi are în vedere. Mirel Rădoi era deja acolo de două zile. Înainte să plece în cantonament, Rădoi a explicat încă o dată cum vede colaborarea cu Adi Mutu. Mesajul a fost clar și ferm.

Mirel Rădoi a avut mai multe variante pentru postul de la tineret. A explicat de ce l-a ales pe Adi Mutu și ce așteptă de la fostul său coleg de națională.

„Trebuie să fie o strânsă legătură între cei doi selecționeri. Cu Adi Mutu am legătură bună… așteptam să fie suspendat la un meci, ca să fiu eu căpitan. Dacă a fost ceva pozitiv atât pentru naționala de seniori cât și pentru cea de seniori, a fost legătura dintre mine și Cosmin Contra.

Integral pe ProSport