Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vlad Voiculescu și-a lansat candidatura pentru Primăria Capitalei, fiind susținut de Dacian Cioloș și PLUS. Voiculescu a afirmat că Gabriela Firea conduce Bucureștiul „pe contrasens”.

„ Problemele mari ale Bucureștiului, o parte dintre ele sunt cunoscute, o altă parte o vedem astăzi. Vedem calitatea aerului în București, problema asta care a fost ascunsă de multă vreme și vedem că orașul acesta este condus pe contrasens. Această administrație conduce orașul pe contrasens. Acolo unde este nevoie de investiții serioase se oferă vouchere. Acolo unde este nevoie de servicii sanitare de calitate se oferă excursii în Grecia, luminițe sau târguri. lucruri care sunt frumoase, dar nu sunt esențiale. Niciodată lucrurile esențiale nu au fost mai deoarte de administrația Bucureștiului decât sunt acum”, a spus Vlad Voiculescu, la evenimentul dedicat lansării candidaturii sale la Primăria Capitalei.

Printre probleme Capitalei evidențiale de Voiculescu se numără birocrația și traficul rutier.

Integral pe Cotidianul