Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Campioana României a scăpat de interdicţia la transferuri dictată de Comisia de Apel a FRF, decizia fiind suspendată de Tribunalul de Arbiraj Sportiv (TAS).

După ce pe 21 decembrie Comisia de Apel a FRF respinsese apelul clubului CFR Cluj, sancționat în prealabil cu interzicerea legitimării jucătorilor în pauza competițională, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a întors decizia, astfel că ardelenii au liber la cumpărarea de noi fotbaliști. Echipa din Gruia primise interzis la transferuri pentru că ar fi încălcat regula fair play-ului financiar, deficitul cumulat al clubului depășind valoarea de 25 de milioane de lei.

Decizia TAS vine ca o mană cerească pentru Dan Petrescu, care vrea să întărească echipa în vederea „dublei” cu FC Sevilla din Europa League. Lotul campioanei en titre s-a subțiat în ultimile zile. Pe lângă Culio, plecat în Argentina, pentru a fi alături de familie, CFR s-a mai despărțit de Andrei Mureşan, cedat la U Cluj, şi de Răzvan Horj, dat sub formă de împrumut la Academica Clinceni.

Integral pe România Liberă