Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Soția fostului șef al ANAF, din perioada lui Traian Băsescu, Sorin Blejnar, a făcut parte, până în toamna anului trecut, din acționariatul unui magazin care se ocupă cu închirierea și vânzarea unor haine, accesorii și bijuterii de lux, alături de cea de-a doua soție a acționarului de la Dinamo, Nicolae Badea.

Andreea Florentina Blejnar a decis, însă, să părăsescă această companie la scurt timp după ce Direcția Națională Anticorupție a trimis-o în judecată, alături de soțul ei, într-un dosar penal, fiind acuzată de complicitate la luare de mită în legătură cu vestitul dosar “Motorina”.

Partenera de afaceri căreia soția lui Blejnar i-a cesionat părțile sociale reprezintă un offshore panamez care controlează mai multe societăți comerciale, inclusiv una care a derulat un contract cu Ministerul Afacerilor Externe, în timpul guvernului tehnocrat.

Integral pe Jurnalul Național