Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scandal sexual uriaş la vârful Ministerului de Interne! Un înalt ofiţer este acuzat de o poliţistă că i-a cerut în mod repetat să întreţînă raporturi sexuale cu el şi a ameninţat-o că o va zbura din funcţie, dacă nu va accepta.

După mai bine de un an de hărţuire, angajata de la Interne a depus plângere penală.

Totul a început în iulie 2018, la puțin timp după ce ce fata a ajuns, prin concurs, în Ministerul de Interne. Superiorul i.a promis tinerei în schimbul unro favorui sexuale o avansare în funcție şi chiar o promovare în rândul ofițerilor, scrie cancan.ro.

Ba mai mult, desi bărbatul era căsătorit, că să o convingă pe tânără polițistă să îi cedeze avansurilor i-a promis că vă divorţa de soţie şi că vă începe o noua viață alturi de ea. Pentru că nici așa, tânără nu a cedat, a început să-i facă vizite inopinante la locul de munca.

Ajunsese să o viziteze și de 6-7 ori pe zi cu scopul de a o verifica și de a face comentarii cu tentă sexuală. În timpul verii trecute, superiorul ei a urmărit-o pe litoral, la Saturn acolo unde polițistă se afla în misiunea și i-a cerut să întrețină relații sexuale cu ea la unul dintre hotelurile MAI din stațiune. Toate aceste lucruri au fost povestite de tânără politisa în plângerea penala depusa pe numele superiorului ei, la mai bine de un an de la începerea avansurilor, în noiembrie 2019. Acum procurorii au deschis un dosar penal și fac cercetări în rem.