Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consilierul general ALDE, Tudor Tim Ionescu, îl acuză pe europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, „de inepții” politice, în contextul în care liberalul a amenințat cu demisia din partid dacă liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se va întoarce în PNL.

Ionescu a adăugat că i-ar cere lui Tăriceanu să se alăture partidului lui Ludovic Orban dacă ar avea garanția că prin înscrierea sa liberalii l-ar da afară pe Rareș Bogdan, conform Știripesurse.ro.

„Constat că dl Rareș Bogdan recidivează în a polua politic cu inepții despre partidul din care fac parte. I-am demonstrat, nu de mult, în direct, că nu are habar ce spune și ar trebui să nu mai ducă grija ALDE. Dl Batistuță insistă însă cu poluarea. Sincer, dacă aș avea garanția că prin înscrierea dlui Tăriceanu în PNL, liberalii scapă de lipitoarea cu batistuță, aproape că m-aș duce sa-i cer asta președintelui ALDE!

Dar toți știm că Batistuță nu a aterizat și nici nu pleacă din PNL din proprie inițiativă.

Integral pe România Liberă