Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Educației va pilota subiecte speciale pentru elevii de clasa a VII-a după noua programă școlară, în cadrul simulării Evaluării Naționale din luna mai, pentru care va fi emis un ordin special, se arată într-un răspuns trimis HotNews. Ministerul arată că pentru elevii care acum sunt în clasa a VII-a sunt în curs de elaborare programele pentru Evaluarea Națională 2021.

”În anul 2016 au fost aprobate programele școlare pentru gimnaziu. Prin urmare, pentru elevii care acum se află în clasa a VII-a sunt în curs de elaborare programele pentru Evaluarea Națională 2021, care se vor face publice în luna februarie 2020. Pentru acești elevi, se are în vedere pilotarea de subiecte în anul școlar curent. Facem diferența între simulare, care presupune subiecte similare ca structură cu cele care vor fi în examene și pilotare – testarea unor modele de subiecte în acord cu noile programe și noutățile aduse de acestea”, se arată în răspunsul trimis HotNews de către Ministerul Educației.

Integral pe Hotnews