Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ieşenii au avut ocazia de a vedea miercuri seara, timp de 15 minute, pe turnul Palatului Culturii imagini proiectate cu portretul lui Mihai Eminescu şi poezii ale marelui poet naţional.

Versuri din "Lacul", "Criticilor mei", "Iubind în taină" au putut fi citite cu ajutorul proiecţiei de pe Palatul Culturii din Iaşi, unde a fost organizat şi un eveniment cultural artistic intitulat "Porni Luceafărul" şi dedicat Zilei Culturii Naţionale.

"Direcţia Judeţeană pentru Cultură a pregătit pentru ieşeni un spectacol vizual inspirat din poeziile lui Mihai Eminescu şi după cum aţi văzut şi chipul lui Eminescu pe turnul Palatului Culturii. Am făcut acest lucru pentru a fi vizionat de toţi cei care călătoresc în acest moment prin vecinătatea Palatului Culturii. Se vede şi de pe bulevardul Ştefan cel Mare", a declarat directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Iaşi, Virgil Băbâi.

Integral pe Agerpres