Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorel Salvador Caragea, fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, a demisionat din USR, după ce cu numai o zi înainte filiala județeană a partidului i-a acceptat adeziunea. De asemenea, el a anunțat că o va da în judecată pe Clotilde Armand, membru USR București.

„În contextul articolelor de presă apărute astăzi, Radu Miruţă președintele USR Gorj, a avut în această după-amiază o discuție cu domnul Viorel Salvador Caragea în urma căreia, chiar dacă acuzele aduse nu au fost demonstrate, domnul Caragea a decis să își dea demisia din partid pentru a nu prejudicia imaginea USR. Obiectivul USR este schimbarea României de jos în sus, din satele, comunele și orașele noastre, printr-o politică bazată pe onestitate și principii, deschisă față de comunitate”, a anunțat USR Gorj, miercuri, într-un comunicat.

Integral pe Digi24