Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se știe că elevii din România au stabilit un record mondial, demonstrând că sunt capabili să învețe fără transport către unitățile de învățământ, manuale sau chiar școli.

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, s-a gândit astfel să crească aceste condiții aprige ce determină performanțele elevilor.

Șefa Învățământului este convinsă că elevii nu au nevoie nici de un program de mers la școală. De aceea a venit cu idei inovative în proiectul de Ordin privind structura anului școlar 2020 – 2021.

Astfel, conform noii structuri, vacanța elevilor intră în anul școlar și anul școlar intră în vacanță.

Specialiștii aduși de Partidul Național Liberal (PNL) în Ministerul Educației, pentru a o consilia pe Monica Anisie, au realizat că și în școala românească se poate aplica un principiu ce a dat roade de-a lungul timpului: pauzele lungi și dese, cheia marilor succese (succesuri, dacă este să cităm un mare clasic în viață, un alt exemplu al performanței reformelor din Educație, din ultimii treizeci de ani).

Integral pe Academia Catavencu