Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Adevărul Live, că dacă Guvernul Orban pică prin moțiune de cenzură, atunci se poate forma o nouă majoritate, dar consideră că PSD nu ar trebui să facă o propunere de premier. Ciolacu a reiterat că social-democrații nu doresc declanșarea de alegeri anticipate.

„Când depui moţiunea de cenzură intri în negocieri cu ceilalţi lideri de partide. Acum singurul partid de opoziţie e PSD. E foarte posibil ca unii, după aceste două luni de guvernare, să se fi răzgândit. Dacă dăm jos Guvernul cred că avem capacitatea şi de o nouă majoritate. Eu consider că nu e oportun ca PSD să vină cu o propunere de premier, din rândul PSD sau nu”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă asta nu arată a slăbiciune, Ciolacu a răspuns: ” Poate pentru unii e slăbiciune, pentru alţii maturitate politică. Ţinem cont de rezultatele de la europarlamentare sau prezidenţiale”.

Integral pe Cotidianul