Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Uite, Vela, pe mâna cui ai lăsat ”reorganizarea” care se vrea a fi cea mai importantă operațiune desfășurată în domeniul siguranței naționale din ultimele decenii! Pe mâna unui ditamai inspectorul general care se lasă tras în poză în pielea goală, mângâindu-și motanul la vedere! Acesta este colonelul Bogdan Enescu, numit de Marcel Vela inspector general al Jandarmeriei Române și cel care a acceptat să fie ”călăul” propriei structuri, singura cu adevărat militarizată a Internelor.

Mai ales că ”reorganizarea” Ministerului Afacerilor Interne ar urma să aibă loc în jurul ”regionalizării” structurii militarizate a Jandarmeriei Române, așa după cum dezvăluiam chiar ieri. Numai că deși ministrul de Interne a fost informat și chiar avertizat să ia barem știință, ca și ”beneficiar legal”, de suspiciunile vulnerabilităților colonelului Enescu, se pare că Vela nu a putut să refuze ”rugămintea” colegului Marian Petrache.

Astfel că, în loc să îi mai ceară sprijinul noului său consilier de taină Gabriel Oprea pentru a stopa ”hemoragia de informații” către ”Național”, ministrul liberal ar face bine ca barem acum să ceară rapoartele contrainformative în ceea ce privește situația familială ceva mai ”alambicată” a celui pe care l-a desemnat să conducă reorganizarea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Integral pe Naţional