Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai multe rachete au vizat, marţi seară, o bază din Irak în care sunt staţionaţi militari americani, afirmă surse citate de mai multe ziare locale, citate de Reuters. The Jerusalem Post scrie că ar fi vorba despre cinci rachete, iar Sky News precizează că ar fi vorba despre rachete Katiuşa.


Atacul cu rachete a vizat BazaTaji, care este situată la nord de capitala irakiană Bagdad. Aproximativ 90 la sută dintre consilierii americani şi angajaţii Sallyport şi Lockheed Martin, specializaţi în întreţinerea aeronavelor, s-au retras în bazele Taji şi Erbil după ameninţări, informează o sursă locală. Potrivit serviciilor de securitate irakiene, atacul a fost comis cu rachete Katiuşa. Conform informaţiilor preliminare, nu s-au înregistrat victime.The Jerusalem Post scrie că ar fi vorba despre cinci rachete.

Integral pe Gândul