Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vremea va fi închisă local în nord-vestul, centrul, sudul şi estul teritoriului, unde nebulozitatea joasă, stratiformă şi ceaţa asociată cu chiciură vor persista, iar maximele termice se vor situa în jurul normelor perioadei.

În aceste regiuni, trecător şi izolat va burniţa sau va fulgui şi vor fi condiţii de polei, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin şi doar pe arii restrânse, la începutul zilei va fi ceaţă cu chiciură sau nebulozitate joasă, iar vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -4 şi 0 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 10-12 grade în zonele deluroase, în special cele vestice.

În Capitală, vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă şi ceaţă asociată cu depunere de chiciură, ce vor persista în cea mai mare parte a intervalului. Vântul va sufla slab.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade.