Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Executivul ar putea adopta, în şedinţa de joi, ordonanţa de urgenţă care va amâna termenul intrării în vigoare a legii privind dublarea alocaţiilor pentru copii, promulgată de preşedintele Klaus Iohannis, au declarat surse guvernamentale, pentru MEDIAFAX.

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, marţi pentru MEDIAFAX, că legea promulgată de preşedintele Iohannis va fi completată de o ordonanţă de urgenţă a Executivului pentru prorogarea termenului de intrare în vigoare a măsurii privind dublarea alocaţiilor pentru copii până la prima rectificare bugetară din acest an.

Ea a adăugat că toate majorările alocaţiilor pentru copii sunt legate de PNL, iar datorită partidului acestea au fost indexate, începând din acest an, cu rata inflaţiei. Vicepremierul a mai precizat că Guvernul va găsi resursele financiare pentru dublarea alocaţiilor.

Integral pe Gândul