Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ipar noi informaţii cu privire la dramele trăite de Cristina Ţopescu. Aceasta a ajuns să moară săracă după ce a fost ruinată de bănci. Vedeta a pierdut vila pe care o deţinea şi a ajuns în faţa judecătorilor din cauza problemelor pe care le avea cu banii. Teribil ce s-a întâmplat.

Cristina Țopescu nu a avut o situație financiară foarte bună în ultimii ei ani de viață şi, după o viață întreagă dedicată televiziunii, jurnalista a murit săracă sau cel puţin nu atît de bogată pe cât credea lumea. Cu toate acestea, vedeta nu s-a plâns niciodată de problemele ei, nici măcar atunci când a fost în pragul colapsului financiar.

Wowbiz.ro scrie că totul s-a întâmplat în urmă cu 7 ani, în 2013, atunci când fiica regretatului comenantor sportiv Cristian Țopescu a pierdut o proprietate în Balotești, Ilfov, unde deținea o vilă cu etaj și un teren de 1.000 mp. Totul s-a tras din cauza a trei împrumuturi: unul de 30.000 euro, altul de 286.580 franci elvețieni și ultimul de 47.720 franci elvețieni. Acestea au fost contractate de la două bănci în perioada 2004-2008 de către Cristina Țopescu și neachitate până în 2012, atunci când executorul judecătoresc a primit ordinul de executare. Un an mai târziu, vila din Balotești a fost scoasă la licitație.

Integral pe Capital