Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat luni că partidul său nu se va opune organizării alegerii anticipatelor, însă nici nu va susţine acest demers şi nu va ajuta PNL. „Dacă nu l-am votat pe Orban în noiembrie, credeţi că o să votez pe Raluca Turcan sau pe Rareş Bogdan în februarie? Nici vorbă”, a completat Ponta.

„Dacă vor să facă alegeri anticipate, în niciun caz nu se va opune Pro România, dar nici nu o să-i ajutăm noi, cum nu i-am ajutat nici să se instaleze în funcţie. Să facă moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern, a mai făcut şi PSD-ul cu Dragnea, poate să facă şi PNL-ul cu Orban acelaşi lucru, sau să găsească o altă metodă, pe care eu nu o văd în acest moment”, a afirmat Ponta după şedinţa Biroului Executiv, citat de G4Media. Acesta din urmă a precizat că alegerile anticipate pot fi organizate prin demisia Guvernului Orban, adăugând că nu va vota niciun alt nou Guvern.

Integral pe Gândul