Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

2020 bate la uşă, iar horoscopul aduce veşti excelente pentru unii nativi, cărora astrele le-au pus pe umeri un noroc uriaş. Astfel, există două zodii favorite ale Universului, pentru care banii nu vor mai fi o problemă în anul ce urmează. Iată care sunt previziunile astrale ale horoscopului 2020 în materie de bani, carieră, dar şi dragoste, în funcţie de alinierea planetelor pentru fiecare zodie în parte.

Zodia BERBEC
Citește și...
Ajutorul unic de 700 de lei va putea fi ridicat din primele zile ale lunii ianuarie
Ajutorul unic de 700 de lei va putea fi ridicat din primele zile ale lunii ianuarie

În anul 2020, astrologii spun că Berbecii vor fi concentraţi pe carieră şi e posibil să simtă nevoia unor schimbări majore, scrie a1.ro.

Zodia TAUR

Iar pentru nativii zodiei Taur, 2020 se anunţă un an mult mai liniştit decât cel care a ajuns aproape de final.

Zodia GEMENI

Pentru Gemeni pare că 2020 va aduce un pic mai mult romantism decât de obicei, dar aceşti nativi se vor bucura şi de faptul că vor avea resursele necesare pentru orice proiect.

Citeşte şi: Horoscop 2020 - previziuni astrologice pentru toate zodiile despre dragoste, carieră şi bani

Zodia RAC

Specialiştii spun că Racii sunt bine aspectaţi. Aceşti nativi s-ar putea să trăiască nişte episoade în care au noroc mare la bani, încă din ultima zi a lui 2019.

Zodia LEU

Leii se pregătesc şi ei de schimbări majore, unii pe partea profesională, alţii pe partea personală.

Zodia FECIOARĂ

Cei din zodia Fecioară s-ar putea să aibă un an puţin mai complicat, pentru că le stă în fire să îşi complice existenţa.

Zodia BALANŢĂ

Balanţele s-ar putea să aibă un an mai uşor decât a fost 2019, dar totul ţine doar de alegerile pe care le fac.

Zodia SCORPION

Scoprionii vor trece peste nişte limite proprii, în 2019 au trecut peste nişte praguri, iar acest lucru va continua şi în 2020.

Zodia SĂGETĂTOR

Săgetătorii se vor ocupa cu networking-ul, îşi vor face foarte mulţi prieteni şi o să iasă mai mult în lume decât în momentul de faţă.

Citeşte şi: Horoscop dragoste 2020. Zodia Leu cucereşte pe oricine anul viitor. Dezamăgiri în iubire Gemeni

Zodia CAPRICORN

Capricornii sunt vedetele anului 2020, vor avea parte de evenimente majore pe multe planuri, dar e esenţial să cormeze un program de somn şi alimentaţie.

Zodia VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor fi mai creativi şi s-ar putea să exceleze în proiectele în care se vor implica.

Zodia PEŞTI

Peştii par să dea lovitura în 2020 în plan financiar, aceştia fiind favoriţii astrelor în materie de bani. Începutul de an le va aduce acestor nativi câştiguri impresionante.

Integral pe Click pentru femei