Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mătuşa lui Leo de la Strehaia, Stela Mihai, a fost reţinută de procurori, joi seară, pentru 24 de ore, fiind acuzată de fraude economice cu un prejudiciu de aproximativ un milion de euro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, inspectorul Nicolae Lohon, Stela Mihai a fost audiată, joi după-amiază, la sediul Poliţiei, dar şi la Parchetul Tribunalului Mehedinţi, într-un dosar în care este cercetată pentru fraude economice cu un prejudiciu de aproximativ un milion de euro.

Lohon a spus că Stela Mihai este cercetată, împreună cu alte trei persoane din Strehaia, după ce au emis, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, facturi fictive şi au adus astfel un prejudiciu de un milion de euro.

Joi seară, procurorul a emis pe numele Stelei Mihai ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentată Tribunalului Mehedinţi cu propunerea de arestare preventivă.

Stela Mihai este cercetată şi în alte două dosare de fraude economice, unul dintre ele vizând contracte cu Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin.
Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.