Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Conducerea USR e acuzată că își dă afară în mod abuziv oamenii care atrag atenția că nu e în regulă ceea ce se întâmplă în partid. Excluderea Olimpiei Ardelean, de la USR Ilfov, a generat un adevărat scandal în partid, al cărui lider, Dan Barna, a suferit oricum o lovitură de imagine după eșecul de la alegerile prezidențiale. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut un comentariu scurt de făcut, în emisiunea „Cap limpede” de la Digi24, pe tema situației din USR.

„Nu mai am decât un singur lucru de spus despre USR, pe care l-am votat în alegerile europarlamentare: Am spus astă-vară, am reproșat acestei formațiuni politice, care se autointitulează partid sau ce este ea, i-am reproșat că nu vrea să se angajeze la guvernare alături de PNL. Am greșit. E o greșeală. În modul în care se prezintă acum USR-ul, nu avea ce să caute la guvernare!”, a punctat CTP.

Integral pe Digi24