Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu sunt probe că, lăsați în stare de libertate, cei 8 șefi și controlori de trafic de la Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara ar intenționa să fugă din țară, să împiedice ancheta, să comită noi infracțiuni sau să tulbure ordinea publică, a motivat judecătoarea Alexandra Rus de la Înalta Curte decizia de lăsare în libertate a acestora, potrivit motivării consultate de G4media.ro.

Judecătoarea a concluzionat și faptul că, deși există probe privind colectarea de bani de către șefii controlorilor de trafic din punctele de trecere a frontierei (interceptări, declarați ale martorilor cu identitate protejată și a investigatorului sub acoperire, mărturisirea unuia dintre inculpați), nu ar fi probe clare potrivit cărora întreaga afacere ar fi fost controlată de liderii PSD și banii ar fi mers la partid.

Cazul controloarei de trafic care ar fi cerut șpagă de la AC/DC. În dosar a fost reținută și controloarea de trafic Elisabeta Miuțescu de la Nădlac, acuzată și în 2010 că ar fi cerut șpagă de la trupa AC/DC: câte 50 de euro de fiecare dintre cele 29 de camione cu echipamentele trupei. Formația a cântat pe 16 mai 2010 în București.

Integral pe G4media.ro