Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai multe persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon, într-o locuință din localitatea Armășești, județul Ialomița.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare și au acordat ajutor medical victimelor. Printre acestea s-au numărat patru copii și șase adulți.

"Azi in jurul orei 07.40, prin apel 112 am fost anunțați despre o posibilă intoxicare cu monoxid de carbon, a mai multor persoane dintr-o locuință din localitatea Armășești. Intervine SMURD Urziceni cu 3 subofițeri și 2 ambulanțe SAJ.La fața locului a fost acordat prim ajutor medical la 10 persoane care acuzau ,grețuri,durere de cap,vărsături :4 copii și 6 adulți .După monitorizare, persoanele:4 copii și 4 adulți au fost preluate de echipajul SMURD și echipajele SAJ și transportate, conștiente la spitalul din Urziceni. Celelalte două persoane adulte au rămas conștiente la locul intervenției, refuzând transportul la spital", au anun'at polițiștii.