Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Apar noi dezvăluiri în cazul Caracal. Criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut, într-un final, ce a făcut de fapt cu cele două victime ale sale, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Ultimele informații sunt de-a dreptul cutremurătoare. S-a aflat acum ce s-a întâmplat cu cele două fete de fapt.

Apar noi detalii din cazul Caracal! Anchetatorii au reușit, în sfârșit, să afle modul în care a acționat Gheorghe Dincă în orele petrecute cu Luiza și Alexandra în casa monstrului din Caracal.

„În urma analizei comportamentale, s-a ajuns la concluzia că Gheorghe Dincă nu a mințit în multe dintre declarațiile lui. Vorbim de ultimele declarații pe care le-a dat. Au fost primele când a încercat să jongleze, să-i ducă pe anchetatori pe anumite piste, să nu le spună chiar tot, doar că la sfârșitul lunii octombrie Gheorghe Dincă a clacat și a înțeles că e mai bine să coopereze cu anchetatorii, astfel încât va avea parte un regim mai bun în penitenciar, dar și că oricum nu mai are nicio șansă pentru că de foarte multe ori polițiștii, procurorii, i-au pus lui Dincă exact dovezile. Știa că nu are scăpare și trebuia să recunoască cele mai multe lucruri. În ultimele declarații e clar că nu a mințit și a detaliat”, a explicat jurnalista Berta Popescu la Exces de Putere, la Antena 3.

Integral pe Capital