Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24, în emisiunea „Cap limpede” realizată de Alina Manolache, despre haina cu care Dorel Căprar, președintele PSD Arad, a mers la audierile de la DNA. Social-democratul a purtat atunci o geacă în valoare de 1.500 de euro. Gazetarul consideră că „un bărbat care dă 1.500 de euro pe o geacă nu a muncit cu sudoarea frunții, cinstit, banii aceia”. Căprar este cercetat de procurori pentru 17 infracțiuni, în dosarul șpăgilor care au legătură cu DRDP Dimișoara și Vama Nădlac 2.

Cristian Tudor Popescu: Aș putea să comentez, să spun niște lucruri despre mutra acestui domn (Căprar – n.red.), dar vedeți... dacă eu v-aș spune că are o figură de interlop, cei de la PSD, mulți de acolo din caz, ar putea să spună despre mine că am o figură de ucigaș cu simbrie, nu? Deci nu pot să fac asta.

Dar hai să lăsăm figura și să ne uităm la cu ce este îmbrăcat domnul acesta, când privește cum privește în jur. Este îmbrăcat cu o geacă în valoare de 1.500 de euro.

Integral pe Adevărul