Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, susţine că sunt puţini oamenii valoroşi şi oneşti, care sunt dispuşi să îşi închine întreaga viaţă binelui public, iar PNL „face acum orice pentru a-i alunga”, referindu-se la demiterea directorului Băncii Naţionale de Gene.

„Pot să înţeleg frustrarea şi ura liberalilor pe PSD pentru că întotdeauna am guvernat mai bine ca ei, dar nu accept răzbunarea pe un om care nu are nicio legătură cu lupta politică”, a scris, vineri, pe Facebook, Ciolacu.

„Sunt puţini oamenii valoroşi şi oneşti, care sunt dispuşi să îşi închine întreaga viaţă binelui public. Dar PNL face acum orice pentru a-i alunga! De tot! În loc să le ofere tot sprijinul necesar pentru a continua să construiască pentru România... Aşa cum vor să scape de Raed Arafat şi de SMURD, aceşti amatori incompetenţi tocmai l-au dat afară pe cel mai bun specialist pe care România îl avea în domeniul cercetării genetice vegetale”, a mai scris Ciolacu.

Integral pe Adevărul