Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cea de-a patra sesiune de depunere a cererilor de sprijin pentru accesarea schemei de ajutor de stat pentru crearea de suprafeţe împădurite a fost prelungită până la 31 martie 2020, a anunţat, vineri, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

„Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează potenţialii beneficiari că s-a prelungit cea de-a patra sesiune de depunere a cererilor de sprijin pentru Schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite», aferentă Măsurii 8 «Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor», submăsura 8.1 «Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite», din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020, până la data de 31.03.2020 (inclusiv), ora 16:00”, se arată în comunicatul instituţiei.

Integral pe Jurnalul Național