Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul General interimar Bogdan Licu a evitat să dea vreo informație legată de dosarul caselor lui Klaus Iohannis, într-o discuție față în față cu presa. Acesta este, deocamdată, singurul candidat la șefia Ministerului Public, astfel că se gândește de două ori când răspunde despre dosarele penale ale actualului președinte.

Dacă Licu nu a stat pe gânduri să spună că trebuie desființată Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Jutiție, când a fost întrebat despre dosarul pe care îl au în lucru procurorii de la Parchetul General și DNA, care privește felul în care Klaus Iohannis a dobândit casele din Sibiu, Licu s-a bâlbâit. ”Nu am nicio noutate care să poată fi comunicată în acest caz”, a declarat Licu, ieri, la sediul CSM. Acesta a mai adăugat că se fac încă cercetări după ce o instanță a decis definitiv că modul în care actualul președinte și soția sa, Carmen, au luat în posesie imobilele pe care le dețin în Sibiu este fraudulos.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.