Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Conflictul dintre Neymar și fostul său club, Barcelona, pare fără sfârșit. Potrivit publicației spaniole El Mundo Deportivo, starul brazilian de la PSG cere Barcelonei drepturi financiare de 3,5 milioane de euro aferente ultimei luni când a fost legitimat la catalani.

Atacantul își acuză fosta echipă de "pur și simplu rea credință" și de "represalii" pentru că s-a transferat. Astfel, Neymar a deschis un nou proces, în care mai cere și alte 100.000 de euro drept un bonus stipulat în contract și care nu i-ar fi fost plătit.

În vară, Neymar s-ar fi înțeles cu Barcelona să-și retragă prima plângere făcută dacă spaniolii l-ar fi cumpărat înapoi de la PSG. Atunci, atacantul a pretis că Barcelona nu i-ar fi plătit o așa-numită clauză de loialitate după ce a plecat la PSG. Revenirea sa la Barcelona n-a mai avut loc în vară, cu toate că, la un moment dat, toate indiciile și sursele spuneau că totul e ca și făcut.

Integral pe Digisport