Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marcel Vela a spus că s-au întâmplat lucruri care l-au dezamăgit în activitatea departamentului condus de Arafat.

Raportul Corpului de Contrul trimis la toate structurile din subordinea MAI ar trebui să ajungă pe masa ministrului de Interne, iar acesta a promis că va face cunoscute concluziile.

În ultima sa declaraţie, Marcel Vela a spus că s-au întâmplat lucruri care l-au dezamăgit în activitatea departamentului condus de Arafat.

Premierul Ludovic Orban a declarat că o decizie în privinţa şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, va fi luată în urma unei „evaluări profunde”.

Un număr de 141 de medici care reprezintă serviciile medicale de urgenţă din România, respectiv unităţi pentru primirea urgenţelor, SMURD şi servicii publice de ambulanţă, îşi exprimă, într-un comunicat de presă, susţinerea faţă de secretarul de stat Raed Arafat şi anunţă că îşi rezervă dreptul de a protesta, fără a afecta pacienţii, în cazul în care acesta va fi demis.