Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Criminalul care le-a ucis cu sânge rece pe cele două femei din localitatea Bârsău de Sus (Satu Mare) a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, are antecedente penale şi a ieşit din penitenciar în baza recursului compensatoriu.

Procurorii sătmăreni l-au reţinut pe bărbat după ce câinele de urmă Teba le-a oferit anchetatorilor o pistă nouă. Folosindu-se de un miros extraordinar, patrupedul a condus echipele de cercetare direct la casa criminalului. Teba împreună cu conductorul său au fost distinşi cu titlul de „Cel mai bun cuplu canin” al Poliţiei Române şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. Bărbatul suspectat de uciderea celor două femei are 42 de ani şi a fost eliberat din penitenciar în anul 2018 în baza recursului compensatoriu.

Integral pe Adevărul