Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a afirmat că naţionala României a pierdut o şansă uriaşă de a se califica la EURO 2020, în opinia sa având posibilitatea de a realiza acest lucru din grupele preliminare, dar a precizat că e încrezător în barajul pe care îl are de disputat.

"Trebuie să sperăm şi să avem încredere, am pierdut o şansă uriaşă să ne calificăm, era posibil, am spus-o încă de la început. Părerea mea sinceră e că trebuie să avem încredere în jucătorii noştri, trebuie să fim alături de Mirel Rădoi. Trebuie să credem în naţionala noastră, pentru că avem nevoie să fim prezenţi la Campionatul European de anul viitor", a spus Iordănescu la Şcoala nr. 2 din Capitală, unde a participat la o acţiune de promovare a sportului în rândul copiilor.

Referitor la posibilitatea ca Adrian Mutu să fie numit selecţioner de echipa naţională de tineret, Iordănescu a spus că i se pare interesantă soluţia, specificând faptul că mai sunt şi alţi antrenori valoroşi: "Interesant, interesant, dar eu cred că pe lângă Mutu, aşa cum am spus-o în multe situaţii, avem şi alţi antrenori valoroşi, antrenori buni care pot face performanţă cu această generaţie tânără U21".

Integral pe România Liberă