Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Zimnicea, judeţul Teleorman, a cumpărat focuri de artificii pentru noaptea dintre ani, în valoare de peste 2.200 de euro. Zimnicea are în statistici 14.000 de locuitori, dar e aproape pustiu, foarte mulţi localnici migrând către Capitală.

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, Primăria Zimnicea a cumpărat focul de artificii pentru Revelion cu 2.208 euro.

Focul de artificii va dura, potrivit contractului, 16 minute şi va consta într-un „spectacol de artificii profesionale şi efecte pirotehnice de mare intensitate. Focul este alcătuit din secvenţe de baterii de artificii, de la 16 la 200 de focuri, care sunt declanşate electric la momente specifice, trase în mai multe locuri, îmbinând o diversitate de efecte, urmate de bombiţe de deiferite calibre".

Practic, costul este de 137 de euro pentru fiecare minut în care pe cer se vor putea vedea la Zimnicea artificii.

De desfăşurarea spectacolului de lumini din cadrul Revelionului în stradă se va ocupa o companie specializată din Bucureşti.

Integral pe Gândul